Presentatie informatieavond

Beste buurtgenoten,

Hierbij presentatie die vandaag met ca 60 belangstellenden uit de buurt gedeeld is tijdens de informatie avond van onze werkgroep.

Bedankt voor jullie aanwezigheid en actieve participatie!

Voor vragen over de inhoud van de presentatie kunnen jullie altijd contact opnemen met een van de werkgroepleden.

Zoals vanavond toegelicht helpt het in deze fase van de procedure als zoveel mogelijk mensen bezwaar aantekenen tegen het besluit van de gemeente om een vergunning te verlenen voor de verbouwing van de Fuutlaan 10.

Daarom in de bijlage ook een pro forma bezwaar. Dit is een Word bestand dat jullie kunnen invullen, printen en inleveren bij de gemeente. Met dit pro forma bezwaar laten wij de gemeente weten dat wij inhoudelijk bezwaar willen aantekenen tegen de vergunning van de Fuutlaan 10, maar dat wij meer tijd nodig hebben om het bezwaar inhoudelijk voor te bereiden. Wij krijgen dan ca 4 weken uitstel.

Het inhoudelijk bezwaar volgt dus nog. Hiervoor heeft onze jurist meer tijd nodig. Voor het inhoudelijk bezwaar zullen wij jullie als dit af is ook een document toesturen, dat jullie vervolgens kunnen kopieren en in kunnen dienen bij de gemeente, zodat we met zoveel mogelijk mensen bezwaar maken.

Let op: de deadline voor het bezwaar is al vrijdag (12 mei) aanstaande!

Als jullie voor donderdagavond het geprinte en ondertekende pro forma bezwaar bij Nick Kampschreur op Fuutlaan 35 in de bus doen, dan zorgt Nick ervoor dat alle bezwaren op tijd bij de gemeente komen. Belangrijk is dat er handtekening onder het bezwaarschrift staat, met naam en volledig adres. Eén bezwaarschrift per adres is voldoende.

Tenslotte willen wij jullie vragen om deze informatie te delen met buren en bekenden in de buurt, zodat wij met zoveel mogelijk mensen bezwaar aan kunnen tekenen.

Super bedankt namens de werkgroep, bij vragen weten jullie ons te vinden.